Hegedűs Zoltán építész
„Több mint tervező”

HU
ENG

3D ALAPBÓL

 

Az Ön épületét a kezdetektől alapáron három dimenziós modellként építem föl a számítógépen. Így már az első vázlatoktól térben láthatja az épület modelljét. A modellt az Ön számára emailben elküldöm, és azt alap számítástechnikai ismeretek birtokában is meg tudja nyitni a saját számítógépén. A modellt egyszerűen körbe tudja forgatni.

 

Épülettervezés 3D modellezéssel

A 3D modellezés napjainkban egyre népszerűbb tervezési forma, melynek során a számítógépen egy 3 dimenziós objektumot ábrázolnak grafikus úton. Ennek segítségével előre elkészítik Önnek épülő háza pontos terveit, mely még jobban megmutatja, hogyan fog kinézni a tervezett otthona.

Egy 3D modellen előre megtervezhet mindent, szerepel rajta a készülő lakás minden apró részlete, akárcsak egy 2 dimenziós tervrajzon. Ennél a módszernél azonban Önnek is sokkal jobban kirajzolódik, hogyan is fog kinézni az épület. A 3D modell könnyebben elkészíthető számítógép segítségével és több lehetőség nyílik kiszűrni az esetleges tévedéseket, téves elképzeléseket. Számítógépes ábrázolása során könnyebben lehet a tervek között variálni, változtatni, így egyes részleteket kivehetünk a tervből, elmenthetjük, és később újra felhasználhatjuk. Az utolsó részletet is megjeleníthetjük a 3 dimenzióban ábrázolt terveken, így könnyebb eligazodni az Ön ötletei és a szakember tervei között.

Ha Ön is szeretné 3 dimenziós terveken látni készülő lakását, forduljon hozzánk otthontervezési ötleteivel!