Hegedűs Zoltán építész
„Több mint tervező”

HU
ENG

AKTUÁLIS

 

Műszaki ellenőrzéssel spórolhat az építkezés során!

 

A műszaki ellenőrzést erre specializálódott ellenőr végzi, aki munkájával nem csak pénzt, de időt és bosszúságot is megspórol Önnek. Minél előbb fogad fel műszaki ellenőrt, annál nagyobb az esélye arra, hogy gazdaságosan zárul az építkezési folyamat.

A műszaki ellenőrzés kiterjed a tervezési fázistól egészen a kivitelezés befejezéséig. A műszaki ellenőr mindent és mindenkit felügyel az Ön megbízásából, így az Ön jobb kezének tekinthető az építkezés során. A műszaki ellenőr minden esetben az Ön érdekeit képviseli és érvényesíti, nem a kivitelezőét. Így számos problémától megkíméli Önt a műszaki ellenőrzés során.

A műszaki ellenőr feladatai közé tartozik a kivitelező kiválasztása, a szerződések, a műszaki tartalmak és a tervek összevetése. Felügyeli a szakszerű munkavégzést, és ellenőrzi az eredményt, mind minőségi, mind mennyiségi szempontból. Óvja az Ön érdekeit, betartatja a megállapodást és a határidőket a kivitelezőkkel. Ezen kívül minden olyan feladatot ellát, ami hozzájárul ahhoz, hogy Önnek olyan legyen az új otthona, épülete, amilyet valójában akart.

 

Ha nem szeretne feleslegesen pénzt kidobni az ablakon, keressen bizalommal!